>MANTARLI TAVUK YEMEĞİ

>

MALZEMELER
4 adet tavuk göğsü
2 adet havuç
1 çorba kşğ limon suyu
10 adet mantar
1 su bardağı bezelye
200 gr krema
2 adet milföy hamuru
1 adet yumurta sarısı
tuz karabiber
YAPILIŞI
Tavuk etini haşlayıp incecik didin.Havuçları tüm olarak haşlayıp halka biçimde doğrayın,mantarları limon suda haşlayıp 4 e bölün Bezelye ve havuçları tavuğa ekleyin.tuz ve karabiber katın kremayıda ekleyin yağlanmış fırın kalıbına yayın.Milföy hamurunu ince şeritler halinde kesin tavuğun üzerine kafes biçiminde yayın üzerine Çırpılmış yumurta sarısı sürüp 200 derece fırında pişirin

AFİYET OLSUN

Bu tarifi Hobidünyam.Women.forumun düzenlediği ve Tavuk yemekleri etkinliğine ev sahibeliği yapan http://yelpazesu.blogspot.com/ sevgili selmaya gönderiyorum.Arkadaşıma kolay gelsin

4 Yanıt

  1. >Gülom Selmaya söyledim canım katılımın için çooook teşekkürler sağlıcakla

  2. >çok güzel yemek olmuş eline sağlık:)sevgiler..

  3. >mantar yemiyorum ama tavuğu çok severim.ellerine sağlık arkadaşım.öpüyorum.

  4. >Mantar ve tavuk birbirine çok yakışıyor çokk.Nefisss görünüyor.Ellerine sağlık.Sevgiler.

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Connecting to %s

%d blogcu bunu beğendi: