>ÇİKOLATALI MİLFÖYLER

>Gönderen http://susamcorekotu.blogspot.com
 Sevgili Arkadaşım Etkinliği desteklemesi ve 7 Tarifiyle katılımından dolayı  çok teşekkür ediyorum ve sevgilerimi gönderiyorum

   Arkadaşımın bir birinden güzel ve nefis tariflerini görmek için Buradan bakabilirsiniz
Tarif 9
ÇİKOLATALI MİLFÖYLER

Malzemeler:

10 yaprak milföy
10 adet yaprak çikolata
1 çay bardağı üzüm
1 çay bardağı iri ceviz
1 tatlı kaşığı tarçın

Üzerine: Kakao,pudra şekeri

Yapılışı: Çikolatalar ufak parçalara bölünür, diğer malzemelerle karıştırılır.
Buzluktan çıkarıp yumuşattığımız milföylerin ortasına iç malzeme konulur,bohça gibi kapatılır.Önceden ısıtılmış fırında pişirilir.Soğuduktan sonra üzerine pudra şekeri ve kakao elenir.
Habersiz gelen misafirlerime,evdeki malzemelerle acilen hazırladığım bir ikramlık.
Bu tarif çok beğenildi.Son derece pratik ve lezzetli.Şimdiden afiyet olsun.

7 Yanıt

  1. >Merhaba arkadaşım tariflerin çok güzel. ellerine sağlık, sizi takibe aldım tanışalım dedim. sevgiler…

  2. >Merhaba arkadaşım tariflerin çok güzel. ellerine sağlık, sizi takibe aldım tanışalım dedim. sevgiler…

  3. >ablacığım yeni banner kodunu bloğumdan alabilirsin düzenleyebildim galiba

  4. >canm http://loonywoman.blogcu.com/milfoy-borek/8839739 bu adresimdeki tarifimle katilabilir miyim daha blggera koymamişdim bunu çünki,sevgiler.

  5. >hobidunyam forum adresinden göndermiş olduğum mesaja alıntı yap kodunu al başka türlü yapamadım😦

  6. >Hepsi birbirinden güzel tarifler. Sevgiler.

  7. >süper tarifler valla. kolay gelsin.

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Connecting to %s

%d blogcu bunu beğendi: