>PEYNİRLİ PATLICAN KIZARTMA

>

MALZEMELER
3 adet Patlıcan200 gr Beyaz Peynir
1/4 Maydanoz
1 tatlı kşğ Pul Biber
KIZARTMAK İÇİN
6 çorba kşğ.un
2 Adet yumurta
1/2 su bar.sıvı yağ
YAPILIŞI
3 adet patlıcanın kabukları soyun.Soyduğunuz patlıcanları verevlemesine bir irinden kopmayacak ikişer dilimler halinde ve kalın olmayacak bir şekilde kesin.
  İnce dilimlenmiş maydanoz beyaz peynir pul biberi karıştırınız.
  Dilimlenmiş patlıcanların  aralarına hazırlanan peynirli harçtan küçük parçalar halinde koyun patlıcanları iki elimizle bastırıp içindeki harcı yaydırın patlıcanları birleştirin.
  Patlıcanları her iki yüzünü una bulayıp çırpılmış yumurtaya bulayarak önceden kızdırdığımız yağda her iki yüzünü kızartın süsleyerek servis yapın.
AFİYET OLSUN

9 Yanıt

  1. >ellerine sağlık harika olmuş.

  2. >Ellerine sağlık canım,çok çıtır gözüküyor,denenmesi gereken bir tarif..sevgiler..

  3. >ellerine sağlık çıtır çıtır ne de güzel olmuştur. afiyet şifa olsun.

  4. >Günaydın, ellerinize, emeğinize sağlık. Çok leziz ve iştah açıcı görünüyor. Patlıcanlı olan herşeyi seviyorum.Saygılar.

  5. >s.a..hayırlı günler güloannem.ellerine sağlık.egeli olarak kızartmaya hayır diyemem hiç.a.e.o.

  6. >nefis olmuş gülo anne ellerine sağlık

  7. >ELİNE SAĞLIK,HAYIRLI CUMALAR

  8. >Patlıcanla ilgili her şey dikkatimi çeker, deneyeceğim ellerine sağlık..www.sendepişir.com / Nilgün

  9. >Hayırlı cumalar, blog arkadaşım AYŞEM MUTFAKTA beni mimlemiş bende müsadenizle sizi mimliyorum.Saygılarımla.

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Connecting to %s

%d blogcu bunu beğendi: